Betingelser og vilkår

Når du har bestilt - bekreftet og betalt, kan dette ikke endres, kanselleres eller refunderes. Når du har bestilt, anbefaler vi at du skriver ut en kopi. Vi kommer også til å sende deg en bestillingsbekreftelse via e–post.

Kampdag

Den eksakte dagen for kampen blir bekreftet mellom 4 og 10 dager før kampen. En helgekamp spilles alltid på lørdag eller søndag, mens en kamp i uken alltid spilles på tirsdag, onsdag eller torsdag. Avspark blir også bekreftet 4 til 9 dager før kampen, men det er gjerne mellom 15.00 og 22.00. Du kan sjekke de fastsatte datoene og avsparkstidspunktene på klubbenes nettsider. Vennligst planlegg iht. dette, da vi ALDRI og under ingen omstendigheter refunderer eller avbestiller NOEN billetter for kamper i Italia. Vi kontakter ikke deg med bekreftet dato og tidspunkt, men vi vil gjøre vårt beste for å offentliggjøre bekreftet dato og tidspunkt på våre nettsider så snart vi får den informasjonen.

Plassering

For at du skal få det så hyggelig som mulig vil du alltid få plass blant hjemmesupporterne og/eller i en nøytral sone på tribunen. Vi ber deg om ikke å bruke supporterutstyr fra bortelaget, dette inkluderer drakter, skjerf etc., og du må heller ikke heie på bortelaget. Se mer om dette i avsnittet FAQ. Dersom du bestiller mer enn 3 billetter, kan vi ikke garantere at dere blir sittende sammen. Det er en sjanse for at dere blir delt opp to og to, noen ganger tre. Vi garanterer imidlertid at du aldri vil bli plassert alene. Dersom din gruppe blir delt, vil vår representant gjøre sitt ytterste for å få plassert dere på samme området på stadion, men vi kan ikke garantere dette.

FAQ

Vi anbefaler å lese nøye gjennom avsnittet FAQ dersom du har noen spørsmål.

Pris og bestillingsgebyr

Prisen du betaler for billettene til sitteplassene inkluderer et bestillingsgebyr til fotballklubben, til vår lokale representant og til oss. Vennligst les mer om våre priser og bestillingsgebyrer i avsnittet FAQ.

Kjøper du billetter gjennom dette systemet, samtykker du i betingelsene og vilkårene nevnt over.

Betingelser og vilkår, ItaliaFotball.no

 

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost
Handlekurv