Kontakt oss

Klikk på rubrikken som passer til din forespørsel.

Bestilling

Den enkleste, raskeste og sikreste måten å bestille billetter på er å bestille via våre nettsider. Du kan også ringe vår hjelpetelefon (personalet snakker skandinavisk og engelsk) på 21 62 89 60, men du må fortsatt gjøre bestillingen på nettstedet. Du kan også sende inn kontaktskjemaet på denne siden, og vi kommer tilbake til deg så fort vi kan.

Savner du din e-billett? Fyll inn din e-postadresse og ditt bestillingsnummer, og så sender vi den til deg en gang til:

Avbestilling

Normalt kan du ikke forandre eller avbestille billetter til fotball i Italia da vi informerer deg tidlig i bestillingsprosessen. Når du fullfører bestillingen samtykker du i disse betingelsene.

Normalt kan du ikke forandre eller avbestille billetter til fotball i Italia da vi informerer deg tidlig i bestillingsprosessen. Når du fullfører bestillingen samtykker du i disse betingelsene. Dersom du ikke kan bruke billettene, vil vi allikevel gjøre vårt beste og PRØVE å hjelpe deg med å selge dem. Men det er viktig å forstå at vi ikke garantere noe. Dersom du må avbestille, vennligst send oss en e-post via kontaktskjemaet vårt med ditt bestillingsnummer. Da vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg med å forandre bestillingen eller selge billettene videre.

Dersom dine billetter blir videresolgt, trenger vi en bekreftelse fra Italia, deretter trenger vi en kreditnota før vi kan refundere deg. Denne prosessen tar vanligvis lang tid, og det kan ta opptil 1 til 2 uker etter kampen før vi vet om dine billetter ble solgt eller ikke. Vi har forståelse for at denne prosessen ikke er spesielt gunstig for deg, men dessverre er dette den fremgangsmåten vi selv er nødt til å følge og derfor kan vi ikke gjøre det på noen annen måte. Du bør også vite at HVIS vi får solgt billettene dine videre, vil klubben og representanten ta et avbestillingsgebyr!

Avbestillingsbeskyttelse

Her hos ItaliaFotball.no kan du bestille avbestillingsbeskyttelse, som dekker hele billetten din, dersom uhellet er ute og du, reisefølget ditt eller en nær slektning av deg blir syk

Pris:
Avbestillingsbeskyttelsen koster 10% av den totale kjøpesummen.

Avbestillingsbeskyttelsen vår dekker:
Du vil få hele billetten din refundert (minus tillegget for avbestillingsbeskyttelsen) dersom en av dine nærmeste slektninger (mann, kone, barn, søsken eller foreldre) eller reisefølget ditt blir syk, rammes av en ulykke eller dør. Avbestillingsbeskyttelsen gjelder frem til du begynner reisen din, når du går ombord på flyet, toget osv. i hjemlandet ditt.

Bestilling av vår avbestillingsbeskyttelse
Avbestillingsbeskyttelsen vår kan kun bestilles sammen med billetten din, og ikke separat. Den er gyldig fra og med bestillings- og kjøpsdatoen. Tillegget for avbestillingsbeskyttelsen vil ikke bli refundert.

Melding om avbestilling
Dersom du ønsker å bruke avbestillingsbeskyttelsen din må du gi oss beskjed på e-post: helpdesk@ticmate.com før kampens dato. Hvis ikke vil ikke avbestillingsbeskyttelsen være gyldig.

Legeerklæring
Det vil ikke bli gitt refusjon uten gyldig legeerklæring. Erklæringen må ikke sendes senere enn to uker etter kampens dato. Legg også ved en kopi av avbestillingsbeskyttelsen din. Legeerklæringen må inneholde doktorens navn, adresse og telefonnummer.
Vær vennlig å sende legeerklæringen og kopi av avbestillingsbeskyttelsen din pr. post til vår adresse:
ItaliaFotball.no / Ticmate AB
Filipstad Brygge 1
NO-0252 Oslo

Hvis andre enn du som har kjøpt billetten avbestiller:
Hvis andre enn du som har kjøpt billetten ønsker å avbestille må du i tillegg til legeerklæringen sende oss et bevis på at dere skulle reise sammen. Dette kan for eksempel være en kopi av fly- eller hotellbestillingen deres.

Forsikringen dekker ikke:
- Hvis du har glemt å ta med deg e-billetten eller bestillingsbekreftelsen din.
- Hvis du kommer for sent til kampen, og dermed ikke slipper inn.
- Hvis du angrer billettkjøpet ditt.
- Hvis du ikke rekker frem til kampen i tide på grunn av transportproblemer som verken vi eller arrangøren er ansvarlig for pga. streik på flyplassen, blant flyselskapene eller hos andre offentlige transportselskaper.
- Hvis du kommer for sent til flyet ditt.
- Hvis du blir syk, rammes av ulykke eller noen dør mens du ER i Italia.
- Hvis det skjer en naturkatastrofe som vulkanutbrudd, oversvømmelse, snøstorm eller jordskjelv.
Vår avbestillingsbeskyttelse kan ikke tegnes for grupper på 9 personer eller mer.

Din e-post *
Navn *
Telefonnummer *
Bestillingsnummer *
Skriv din melding
En kopi sendes til e-post-adressen din

ItaliaFotball.no powered by Ticmate

Hovedkontor:
Ticmate AB ®
Nygränd 10, 1tr
111 30 Stockholm, Sverige

Norge:
Ticmate Aksjeselskap
Brønnøysundregistrene
Organisasjonsnr 993 406 449

Ticmate AB ®
Krukmakargatan 50, 1tr
SE-111 30 Stockholm, Sverige
Org nr. 556710-6017
VAT nr. SE556710601701

Epost Epost 21 62 89 60 21 62 89 60
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost
Handlekurv