Ticmate
Billetter til internasjonale begivenheter
Aktiv i 130 land på 6 kontinenter

Om ItaliaFotball.no

ItaliaFotball.no er et svenskeid selskap med kontorer I Sverige, Danmark og Barcelona, samt et kontaktsenter i London. Vårt mål er å hjelpe deg som liker fotball med en enkel, smart og sikker måte å få informasjon og bestille fotballbilletter til en fantastisk kamp i Italia. På grunn av våre avtaler og gode forbindelser i Italia, kan vi alltid tilby gode plasser på den tribunedelen du foretrekker; aldri enkeltplasser og våre priser er rettferdige og sammenlignbare - også til de "store" kampene" som alltid blir raskt utsolgt. Som vår kunde kan du være trygg og kjøpe billetter på en sikker side. Du kan også være trygg på at du får en fotballopplevelse helt på høyde med den du hadde forestilt deg og håpet på.

En forretningside drevet av lidenskap og interesse

Mannen bak ItaliaFotball.no, Marcus Moeschlin, har et skikkelig lidenskapelig forhold til fotball, musikaler, konserter, severdigheter og andre begivenheter. Allerede i 18-årsalderen organiserte han reiser til rockekonserter rundt i Sverige. Hans karriere har alltid fokusert på å tilby folk store begivenheter og internasjonale opplevelser til konkurransedyktige priser, ikke minst i perioden hvor Marcus var eier av firmaet Box Office i Sverige. Marcus er også en av få digitale pionerer innen eventbransjen da han allerede i 1990 var med å opprette Global Tickets, et unikt nettverk hvor 22 land kjøpte og solgte billetter til internasjonale begivenheter fra og til hverandre. I 1990 brukte konkurrentene fortsatt telefaks, teleks og telefon. For pionerarbeidet med Global Tickets mottok han i 1992 "The Queen's Award" for beste eksportidé.

På det danske kontoret finner du Kim Harbers, Lene Aagesen og Camilla Bidstrup. Alle 3 har, i likhet med Marcus, en brennende lidenskap for alle typer begivenheter verden rundt, med fokus på musikaler og sport.

Kort fortalt ligger det mange års erfaring bak ItaliaFotball.no, som har kontorer i Sverige, Danmark, Barcelona og kontaktsenter i London. Sammen danner de ItaliaFotball.no, et lokalt selskap med et globalt nettverk og internasjonale ambisjoner.

ItaliaFotball.no er eid av Ticmate

Marcus Moeschlins hovedselskapTicmate har bare eksistert siden 2006, men har hatt fremgang hvert år siden starten. Ticmates visjon er å bli den ledende aktøren i Europa innen salg av billetter til alle typer internasjonale begivenheter, samt reiser. Som en del av denne strategien ble det første musikalnettstedet LondonMusikaler.se etablert.. I dag finner du LondonMusikaler.se på 17 forskjellige språk i over 40 land, blant annet LondonMusikaler.no. ItaliaFotball.no er Ticmates fjerde fotballside. I 2009 og 2010 lanserte nettsteder for fotball på London, Barcelona og Madrid Fremover vil Ticmate lansere nettsteder som selger billetter til andre typer begivenheter enn musikaler, f.eks. fotball, andre sportsgrener og inngangsbilletter.
I styret til Ticmate sitter i tillegg til Marcus Moeschlin, Ole Oftedal og Jan Friedman. Både Oftedal og Friedman har mange års erfaring, både innen selskapsledelse og som styremedlemmer i bedrifter innen handelsvirksomhet og media.